preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Kućni red škole

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 1. 2010.

Ukupno: 341314
Ovaj mjesec: 2108
Ovaj tjedan: 482
Danas: 214

Učilica je zabavni i edukativni računalni software za djecu od 1. do 8. razreda. S Učilicom djeca kroz zabavu i igru uče, provjeravaju i ponavljaju najvažnije cjelokupno obvezno osnovnoškolsko gradivo.

Vijesti

Posjet Osnovnoj školi "Matija Gubec" Tavankut

U ponedjeljak 5. prosinca 2016. predstavnici naše škole posjetili su Osnovnu školu „Matija Gubec“ Tavankut s ciljem dogovora oko zajedničkih aktivnosti, projekata i suradnje. Tavankut su posjetili ravnatelj Damir Iletić, pedagoginja Monika Zrakić, učiteljice Vedrana Solin, Ivana Arambašić i Ivana Grejza. 


Tavankut je mjesto na sjeveru Republike Srbije koje je naseljeno uglavnom hrvatskim stanovništvom. Učenici pohađaju nastavu na hrvatskom jeziku i pripadaju skupini nacionalnih manjina. Tavankut se sastoji od tri mjesta – Donji Tavankut, Gorlji Tavankut i Ljutovo. Škola ima 293 učenika i 24 odjela, a nastava se izvodi u matičnoj školi i dvije područne.

Ravnateljica Stanislava Stantić Prćić  dočekala nas je toplom i veselom dobrodošlicom sa svojim učiteljima koji su nam prezentirali rad škole. OŠ „M.Gubec“ Tavankut radi u jako lošim materijalnim uvjetima, ali ima izuzetno motivirane učitelje i vodstvo te pruža kvalitetno obrazovanje svojim učenicima. U suradnji s lokalnom zajednicom provodi razne aktivnosti za učenike izvan redovne nastave. Škola je povezana s drugim školama iz Republike Hrvatske i susjednih zemalja te raznim institucijama i udrugama. Često ju posjete državni predstavnici i predsjednici. Izuzetna međunarodna suradnja i kvalitetni projekti OŠ Matija Gubec Tavankut potaknuli su nas na planiranje zajedničkih aktivnosti, dijeljenje iskustva i međusobno učenje jednih od drugih. Škola se bavi obrazovnim turizmom, njeguje kulturnu i nematerijalnu baštinu, a prepoznatljiva je po umjetničkim i kreativnim radovima od slame što čini Tavankut jedinstvenim na ovom području i šire.

Naši su  predstavnici posjetili galeriju umjetničkih radova od slame, obližnji salaš s restoranom i smještajem za goste koji je u vlasništvu Hrvatskog kulturno prosvjetnog društva „Matija Gubec“ Tavankut s kojim škola surađuje te crkvu Presvetog Srca Isusovog. Na kraju našeg druženja sudjelovali smo u adventskom programu i adventskom sajmu gdje smo uvidjeli kreativnost, marljivost i talentiranost učenika koji pohađaju Osnovnu školu „Matija Gubec“ Tavankut. Veselimo se daljnjoj suradnji i zajedničkim projektima.     Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Monika Zrakić   datum: 7. 12. 2016.

 


  

 


Modni katalog

Klikni na sliku!! :)


Kalendar
« Svibanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Anketa
Internet najradije koristim za:Forum

Korisni linkovi

Arhiva dokumenata

 

Hrabri telefon posvećen je tebi i bavi se temama kao što je zlostavljanje i zanemarivanje djece. Hrabri telefon je udruga koja pomaže djeci i bori se za njihova prava.

preskoči na navigaciju